728 x 90

Щракнаха новия VW Golf без камуфлаж

    VW Golf осмо поколение, премиерата на който отдавна чакат поклонниците на марката, беше разсекретен на "живи" снимки. Машината попадна в обектива на фотошпион без какъвто и да е камуфлаж. Не е изключено автомобилът на снимката да е сред подготвяните за презентацията, която е насрочена за 24 октомври. Фотографиите на Volkswagen Golf VIII бяха публикувани в

    VW Golf осмо поколение, премиерата на който отдавна чакат поклонниците на марката, беше разсекретен на "живи" снимки. Машината попадна в обектива на фотошпион без какъвто и да е камуфлаж.

    Не е изключено автомобилът на снимката да е сред подготвяните за презентацията, която е насрочена за 24 октомври. Фотографиите на Volkswagen Golf VIII бяха публикувани в нощта срещу 15 октомври от акаунта @sirolli_vdubs в Instagram, след които като лавина се разпространиха в мрежата.

    Ясно е вече, че новата кола ще има промененото вече лого на бренда, което дебютира в елмобила VW ID.3. Най-особен елемент в дизайнерско отношение са предните фарове с необичайна форма и светодиодните тръбни светлини, които в дължина започват от радиаторната решетка и свършват до арките над колелата.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт