728 x 90

Harley-Davidson прекъсна монтажа на електромотоциклета LiveWire

    Компанията Harley-Davidson преустанови производството на електрическия мотоциклет LiveWire само няколко седмици след като първите екземпляри от модела постъпиха при дилърите. Прекъсването на монтажа е свързано с проблем със зарядното устройство на електробайка, върху отстраняването на който работят инженерите на фирмата. От компанията отбелязват, че произведените електрически мотоциклети са безопасни за експлоатация, но зареждането на акумулаторите

    Компанията Harley-Davidson преустанови производството на електрическия мотоциклет LiveWire само няколко седмици след като първите екземпляри от модела постъпиха при дилърите. Прекъсването на монтажа е свързано с проблем със зарядното устройство на електробайка, върху отстраняването на който работят инженерите на фирмата.

    От компанията отбелязват, че произведените електрически мотоциклети са безопасни за експлоатация, но зареждането на акумулаторите не може да става в домашни условия, а само със специално професионално устройство, което се намира само в дилърските центрове.

    Прототип на Harley-Davidson за пръв път беше показан през 2014 г., а серийните доставки започнаха тази есен. Мотоциклетът е снабден с елмотор с пикова мощност 105 к.с., която позволява на байка да се ускорява от място до 96 км/ч за 3,5 секунди с максимална скорост 153 км/ч.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт