728 x 90

BMW 2-Series Gran Coupe подгони Mercedes CLA

Първият в историята модел 2-Series Gran Coupe на BMW е с предно предаване и се базира на актуалното поколение 1-Series. Maшината дебютира като директен конкурент на популярния Mercedes-Benz CLA. Формата на каросерията е стилен седан. За радост на голяма част от феновете на марката, бъбрековидните решетки отпред нямат огромен размер, както при част от новите

Първият в историята модел 2-Series Gran Coupe на BMW е с предно предаване и се базира на актуалното поколение 1-Series. Maшината дебютира като директен конкурент на популярния Mercedes-Benz CLA.

Формата на каросерията е стилен седан. За радост на голяма част от феновете на марката, бъбрековидните решетки отпред нямат огромен размер, както при част от новите представители на BMW.

При старта на продажбите се предвиждат един дизелов и два бензинови двигателя. Това са трицилиндров бензин със 140 к.с., четирицилиндров дизел със 190 к.с. и най-мощния четирицилиндров двигател на BMW Group с 306 к.с. Всички агрегати отговарят на изискванията на строгата норма за вредни емисии Euro 6d-TEMP.

В седана ще се монтират познатите от по-горните модели на BMW иновативни асистиращи системи. В Европа серийно е предупреждението при напускане на лентата с активно връщане в лентата и предупреждение за опасност от удар и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, Асистент за шофиране с предупреждение за смяна на лентата, опасност от удар отзад и предупреждение за напречен трафик, както и иновативният асистент за движение на заден ход.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт