728 x 90

100 000 паунда за този Subaru Impreza 22B STi?

100 000 паунда за този Subaru Impreza 22B STi?

Верността на феновете на Subaru към марката е пословична. Спокойно можем да кажем, че у нас също любовта към бранда е доста разпространена, а не са малко и доста специалните машини. Но колко ли трябва да е отдаден на Subaru човек, за да е готов да плати почти 100 хиляди паунда за колата от снимките?

Верността на феновете на Subaru към марката е пословична. Спокойно можем да кажем, че у нас също любовта към бранда е доста разпространена, а не са малко и доста специалните машини.

Но колко ли трябва да е отдаден на Subaru човек, за да е готов да плати почти 100 хиляди паунда за колата от снимките? Наистина, става дума за супер рядка изработка, но дали някой би си я позволил?

Колата е Impreza 22B STi, от която са сглобени едва 400 копия. Това е под номер 196 и има около 41 287 километра на таблото. По всичко личи, че е в изключително състояние.

Под капака се крие доста специален 2.2-литров двигател, който има огромна турбина и мощност от 276 к.с. Това е официалната цифра, която най-вероятно е доста по-висока в действителност, тъй като колата вдига от 0 до 100 км/ч за точно три секунди.

Рядкото Subaru е обявено за продажба от британската търговска къща 4 Star Classics, която иска точно £99,995.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт