728 x 90

Обновиха тежкия пикап Nissan Titan XD

Обновиха тежкия пикап Nissan Titan XD

Базовият Nissan Titan с товароподемност 735 кг беше обновен в края на лятото, а сега дойде ред на модификацията Titan XD, която може да превозва до 1120 кг. Но едномесечната пауза между презентациите е само маркетингова уловка. Като цяло двете версии Нисан Титан е обновен по една унифицирана програма. Nissan Titan XD се отличава от

Базовият Nissan Titan с товароподемност 735 кг беше обновен в края на лятото, а сега дойде ред на модификацията Titan XD, която може да превозва до 1120 кг. Но едномесечната пауза между презентациите е само маркетингова уловка. Като цяло двете версии Нисан Титан е обновен по една унифицирана програма.

Nissan Titan XD се отличава от "обикновения" Титан, преди всичко, по удължената и подсилена рама. Поради това кабината е поставена малко по-високо, а товарният отсек се е получил по-голям.

Рестайлингът включва нови брони, различна радиаторна решетка (три разновидности в зависимост от комплектацията), и светодиодни задни фарове. При скъпите версии има добавени диодни предни светлини.

Турбодизелът Cummins е изключен от гамата, а бензиновият двигател V8 5.6 е форсиран: мощността е увеличена от 395 до 406 к.с., въртящият момент – от 534 до 560 Нм. Вместо седемстепенен "автомат" в пикапа се е появила деветстепенна скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт