728 x 90

Колко бихте дали за бившето Audi RS6 Avant на Кими Райконен?

На пазара вече има ново поколение Audi RS6 Avant, което пък означава, че цените на предшественика ще вървят само надолу. Разбира се, това е валидно за екземплярите, които не са били собственост на известни личности. Точно такъв обаче е случаят с това бяло комби, което се продава във Финландия. Първият собственик на машината е Кими

На пазара вече има ново поколение Audi RS6 Avant, което пък означава, че цените на предшественика ще вървят само надолу. Разбира се, това е валидно за екземплярите, които не са били собственост на известни личности.

Точно такъв обаче е случаят с това бяло комби, което се продава във Финландия. Първият собственик на машината е Кими Райконен, който през 2014 година плаща над 200 000 евро за нея.

Сега колата е на почти 70 000 километра и се продава в град Котка. Исканата сума е 125 000 евро, като срещу тях можете да получите доработена кола с мощност от 680 к.с. и въртящ момент от 900 Нм.

Според обявата, колата е неразличима от нова по отношение на своето състояние. При желание на новия собственик, допълнителният софтуер на мотора може да бъде премахнат и той може да бъде върнат в заводско състояние.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт