728 x 90

Задава се ново поколение KIA Optima

KIA готви ново поколение на един от най-популярните си модели в световен план. Става дума за седана Optima, който ще се появи първо в Южна Корея, а след това и на останалите пазари по света. Първите изображения показват, че дизайнът на машината ще бъде коренно различен от този на предшестващия модел. Консервативните линии са заменени

KIA готви ново поколение на един от най-популярните си модели в световен план. Става дума за седана Optima, който ще се появи първо в Южна Корея, а след това и на останалите пазари по света.

Първите изображения показват, че дизайнът на машината ще бъде коренно различен от този на предшестващия модел. Консервативните линии са заменени от остри форми, по подобие на новия Hyundai Sonata.

Формата на каросерията ще е определено впечатляваща. Возилото, което по принцип принадлежи към сегмента на седаните, ще има скосена линия на покрива, наподобяваща купе.

Засега не се знае за кога е насрочен дебютът на колата, но можем да предположим, че до няколко месеца ще видим европейската версия. Съвсем реално звучи това да се случи по време на изложението в Женева през март догодина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт