728 x 90

Новите BMW F 900 R и F 900 XR

Новите BMW F 900 R и F 900 XR

BMW Motorrad разширява гамата си с динамичния роудстър F 900 R и новото попълнение в ‘Adventure Sport’сегмента F 900 XR. И двата модела се характеризират със спортно поведение, интуитивно управление и невиждани досега в сегмента на моторите със среден работен обем, серийно оборудване и опции. Именно те определят новите машини, като уникални предложения за съответния

BMW Motorrad разширява гамата си с динамичния роудстър F 900 R и новото попълнение в ‘Adventure Sport’сегмента F 900 XR. И двата модела се характеризират със спортно поведение, интуитивно управление и невиждани досега в сегмента на моторите със среден работен обем, серийно оборудване и опции. Именно те определят новите машини, като уникални предложения за съответния ценови клас. Двата нови модела споделят една и съща техническа база, но се разлизават значително по отношение на характера си и позицията на седене.

Новото BMW F 900 R – динамичен роудстър за чисто удоволствие
Самоуверени, активни, спортуващи, обичащи динамиката – така могат да бъдат описани феновете на BMW F 900 R. Новият роудстър провокира усещане за свобода и модерния начин на живот.

Визията, стилът и агресивният дизайн на F 900 R са в унисон с техническите характеристики на машината и нейния звук. Широкоспектърният характер на мотора го прави еднакво подходящ, както за опитни карачи, така и за мотористи без опит.

Новото BMW F 900 XR – истински ‘XR’ в средата на гамата
‘XR’ означава безкомпромисна многофункционалност: спортен и адвенчър мотоциклет в едно. BMW Motorrad обособява това семейство със S 1000 XR, а сега го разширява с представянето на нов модел в сегмента на машините със средно голям работен обем. Дизайнът на по-малкия XR очевидно реферира към визията на големия му брат.

F 900 XR демонстрира ключови качества за сегмента ‘Adventure Sport’: спортна динамика, комбинирана с по-изправена позиция на каране в стил ‘GS’, изключителни удобства за каране и возене на дълъг път, и дизайн, който недвусмислено илюстрира силата на неговото присъствие.

Новият модел се възползва от технологии, характерни за по-горния клас. Като например Adaptive Cornering Light светлините за завиване, Keyless Ride системата за безключово палене и Intelligent Emergency Call системата за автоматично известяване и връзка с аварийните служби, в случай на инцидент. Уникални функционалности за класа.

Освен за опитните мотористи, XR е предназначен и за „новодошлите в клуба”, благодарение на лесното си управление, ниската седалка, възможността за каране с категория А2 и не на последно място заради атрактивната си цена.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт