728 x 90

Продават това чудесно BMW 635 CSI в България – и цената е добра

За феновете на BMW първото поколение 6-та Серия си остава един от най-паметните модели на фирмата от Бавария. Возилото се появява през 1976 година и бързо се превръща в култ сред ентусиастите. В днешно време все по-рядко могат да бъдат открити читави екземпляри от Серия 6, но един такъв се продава в България. Става дума

За феновете на BMW първото поколение 6-та Серия си остава един от най-паметните модели на фирмата от Бавария. Возилото се появява през 1976 година и бързо се превръща в култ сред ентусиастите.

В днешно време все по-рядко могат да бъдат открити читави екземпляри от Серия 6, но един такъв се продава в България. Става дума за тъмно синьото 635 CSI от снимките в галерията, което се намира в София.

Обявата за колата не посочва много детайли, но все пак е видно, че машината е в топ състояние. Интериорът е чист и без захабяване, а екстериорът ще се нуждае от бърз детайлинг в най-лошия случай.

Регистриран за първи път на 5 февруари 1983 година, този автомобил разполага с 3.0-литров мотор с шест цилиндъра в редица и мощност от 218 к.с. и въртящ момент от 310 Нм. 

Цената на този екземпляр е условно обозначена като 33 333 лв.


 Този Mercedes S-Class комби също е интересно предложение


 

""

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт