728 x 90

Skoda Rapid е жива! И ще изглежда апетитно

Skoda замени бюджетното си предложение Rapid по-рано тази година с лансирането на чисто новата Scala за европейския пазар. Моделът е далеч по-изпипан, високотехнологичен и приятен за окото. Rapid вече не може да се намери при дилърите на марката на Стария континент, но Skoda ще продължи да го продава на други пазари. Основно това ще се

Skoda замени бюджетното си предложение Rapid по-рано тази година с лансирането на чисто новата Scala за европейския пазар. Моделът е далеч по-изпипан, високотехнологичен и приятен за окото.

Rapid вече не може да се намери при дилърите на марката на Стария континент, но Skoda ще продължи да го продава на други пазари. Основно това ще се случва в Китай, където моделът получи леко освежаване, както и в Русия, където идва нова генерация.

Oт Русия идват първите скици на обновения Rapid, който изглежда доста по-модерно от своя предшественик. Возилото ще се явява бюджетно предложение от чехите, коeто ще се конкурира с Dacia и компания.

За разлика от Scala, която използва модерната модулна платформа MQB, Rapid все още се базира на архитектурата A05, която се използваше от предишното поколение Volkswagen Polo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт