728 x 90

Разкриха визията на обновения Jaguar F-Type преди премиерата

В социалните мрежи се появиха първите официални изображения от обновения спортен автомобил Jaguar F-Type. Премиерата на колата ще се състои късно тази вечер – 22:00 часа. Съдейки по фотографиите, от предшествника си обновеният спортен автомобил може да се отличи с различна предна броня, увеличена радиаторна решетка и по-тънки светодиодни предни фарове. Тяхната ъгловата форма ще

В социалните мрежи се появиха първите официални изображения от обновения спортен автомобил Jaguar F-Type. Премиерата на колата ще се състои късно тази вечер – 22:00 часа.

Съдейки по фотографиите, от предшествника си обновеният спортен автомобил може да се отличи с различна предна броня, увеличена радиаторна решетка и по-тънки светодиодни предни фарове. Тяхната ъгловата форма ще направи колата външно по-близко до седаните XE и XJ.

Снимки от салона засега няма, но, както се очаква, Jaguar F-Type, ще притежава нов мултимедиен комплекс с увеличен сензорен дисплей, както и скоростен лост с различна форма.

В моторната гама на обновения Jaguar F-Type ще влязат нови редови бензинови турбо "шесторки", които ще заменят сегашните механични V6. Не е изключено агрегатите да работят по схемата mild hybrid благодарение на бордовата електрическа мрежа. При това в гамата ще останат предишните "четворки", както и петлитровият компресорен V8.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт