728 x 90

Годишната поддръжка на Bugatti Veyron ще ви струва колкото чисто нова кола (видео)

Ако приемем, че за около 25 000 долара можете да се сдобиете с чисто нов автомобил от ранга на Ford Fiesta, то поддръжката на суперкола като Bugatti Chiron всяка година ще ви коства поне по едно возило. Тук говорим за най-основна поддръжка – смяна на маслата на супер бързата машина, което трябва да се извършва

Ако приемем, че за около 25 000 долара можете да се сдобиете с чисто нов автомобил от ранга на Ford Fiesta, то поддръжката на суперкола като Bugatti Chiron всяка година ще ви коства поне по едно возило.

Тук говорим за най-основна поддръжка – смяна на маслата на супер бързата машина, което трябва да се извършва веднъж на 12 месеца, независимо дали пробегът е минимален.

Bugatti отделно препоръчва гумите да се сменят на всеки две или три години, ако разбира се не се износят преди това, което пък добавя още около 38 000 долара.

Силно препоръчително е джантите също да се сменят на всеки около 16 000 километра, като това ще ви струва близо 50 000 долара. С други думи, първоначално обслужване след покупка на Veyron ще ви коства поне 100-на хиляди в зелено.

Вижте видеото за повече детайли.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт