728 x 90

Специална версия от купето Bentley Continental GT

    Бентли представи специална версия на купето Continental GT. Тя е в тираж от 15 бройки и е посветена на рекорда за серийни автомобили, който този модел постави на Пайкс Пийк това лято. Различният гран туризмо е получил карбонов аеродинамичен пакет, зелена боя Radium от ателие Mulliner, черни гланцови вставки върху предната броня, покрива, корпусите на

    Бентли представи специална версия на купето Continental GT. Тя е в тираж от 15 бройки и е посветена на рекорда за серийни автомобили, който този модел постави на Пайкс Пийк това лято.

    Различният гран туризмо е получил карбонов аеродинамичен пакет, зелена боя Radium от ателие Mulliner, черни гланцови вставки върху предната броня, покрива, корпусите на огледалата и в задната част на купето, както и черни 22-цолови джанти Mulliner Driving Specification с гуми Pirelli P Zero Colour Edition. Освен това, като опция на клиентите ще бъде предложена радиаторна решетка с числото 100, напомнящо, че рекордът е бил поставен в годините на вековния юбилей на Bentley.

    Салонът на Bentley Continental GT Limited Edition е изпълнен в черен цвят със зелени акценти, а при отделните елементи са използвани алкантара и въглеводород. Върху предния панел от страната на пасажера е изобразен участък от трасето на Пайкс Пийк и рекордното време, за което Рис Милън преодоля 20-километровия маршрут със 156 завоя и денивелация от 1,44 км – 10 минути и 18,488 секунди.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт