728 x 90

Лъвът се готви за скок: Peugeot 2008

Всъщност вече е направен отскока и сега фазата е летежна, нагоре. Движенето е в ясна посока – електрификация. Само преди няколко седмици за първи път едновременно беше представена новата 208-ца в три варианта на задвижване – бензин, дизел и ток. В момента в Марсилия се случва същото и с малкия кросоувър от Лъвчетата – 2008.

Всъщност вече е направен отскока и сега фазата е летежна, нагоре. Движенето е в ясна посока – електрификация. Само преди няколко седмици за първи път едновременно беше представена новата 208-ца в три варианта на задвижване – бензин, дизел и ток.

В момента в Марсилия се случва същото и с малкия кросоувър от Лъвчетата – 2008. Вчера тествахме динамична бензинова версия със 155 к.с. и чудесен дизел със 130 коня – знаем, че французите правят едни от най-балансираните нафтови агрегати, пъргави, но тихи и икономични.

За днес остава десертът – чисто електрическата версия. Очакванията са още от първата година моделите на ток да надхвърлят 10% от продажбите.

Да не забравим, че 2008 може да се похвали и с 3D инструментен панел, който е Made in Bulgaria, от българи. Повече ще научите в следващия брой на списание AUTOCLUB, който ще излезе точно преди празниците.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт