728 x 90

Анонсираха мощния седан Hyundai Sonata N Line

По време на презентация на последната засега "Соната" компания Hyundai показа на американски журналисти кола в камуфлаж, но без да им разреши да я покарат. Под прикритие се оказва Hyundai Sonata N Line. Южнокорейската фирма дава тази приставка на топ вариантите на своите модели: например, в Европа вече се появиха леките автомобили i10 N Line

По време на презентация на последната засега "Соната" компания Hyundai показа на американски журналисти кола в камуфлаж, но без да им разреши да я покарат. Под прикритие се оказва Hyundai Sonata N Line.

Южнокорейската фирма дава тази приставка на топ вариантите на своите модели: например, в Европа вече се появиха леките автомобили i10 N Line и i30 N Line (хечбек и лифтбек), както и кросоувъра Hyundai Tucson N Line. Sonata ще стане първата подобна машина на пазара в САЩ.

Основната особеност на такъв седан е турбомоторът 2.5 л за 294 к.с. и 420 Нм. В комплект с него работи нова автоматична скоростна кутия с два съединителя – по-късно тази трансмисия ще се появи на топ хечбеците Hyundai i30 N и Veloster N, които засега се предлагат само с "механика".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт