728 x 90

Nissan Patrol и Mitsubishi Pajero може да споделят платформа

Партньорството между Nissan, Renault и Mitsubishi може да допринесе за възраждането на една офроуд легенда. Става дума за Mitsu Pajero, който все пак може и да има бъдеще в редиците на японския бранд. Към момента джипката е "замразена" – няма нови версии, а за изцяло нова генерация дори не се и говори. Но всичко това

Партньорството между Nissan, Renault и Mitsubishi може да допринесе за възраждането на една офроуд легенда. Става дума за Mitsu Pajero, който все пак може и да има бъдеще в редиците на японския бранд.

Към момента джипката е "замразена" – няма нови версии, а за изцяло нова генерация дори не се и говори. Но всичко това може да се промени, ако Nissan реши да сподели платформата от Patrol с японските си колеги.

В скорошно интервю за австралийски медии Джон Синьориело, ръководител на Mitsubishi на континента, коментира, че бордът на директорите в бранда обсъжда бъдещето на Pajero.

"Никога не знаеш какво решение ще вземе алиансът. Това е едно от предимствата му, тъй като разполагаме с много архитектури. Но все пак, моделът трябва да е смислен от бизнес гледна точка."

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт