728 x 90

Обикалят Индия с открита триколка с цел благотворителност

Британският производител на екзотични автомобили Morgan подкрепи официално експедиция за 33-дневна обиколка на Индия с цел събиране на средства за благотворителност. Турнето ще бъде извършено от известния в UK инвеститор Алан Брайтуайт, който ще застане зад волана на откритата триколка Three Wheeler. Машината ще бъде почти без модификации спрямо заводския си вид. Пътешествието започва на

Британският производител на екзотични автомобили Morgan подкрепи официално експедиция за 33-дневна обиколка на Индия с цел събиране на средства за благотворителност.

Турнето ще бъде извършено от известния в UK инвеститор Алан Брайтуайт, който ще застане зад волана на откритата триколка Three Wheeler. Машината ще бъде почти без модификации спрямо заводския си вид.

Пътешествието започва на 1 февруари от Мумбай и трябва да премине през Пуна, Хайдерабад, Висахапатнам, Пури, Колката, Патна, Лакнау, Агра, Ню Делхи, Джайпур, Удайпур и Ахмедабад, преди да се приключи отново в Мумбай около месец по-късно.

Общата дистанция на пътуването е над 5600 километра, като Брайтуайт ще ги измине в компанията на съпругата си.

Целта на инициативата е да бъдат събрани поне 200 000 паунда, които да подкрепят дейността на организацията NGO Goonj, която подпомага най-бедните райони в Индия за развитието на тяхната инфраструктура.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт