728 x 90

Наградиха най-добрите ни мотоциклетисти за 2019 г.

    На тържествена церемония в Парк Хотел „Москва” в София бяха наградени най-добрите БГ състезатели по мотоциклетизъм за 2019 година. Сред много гости от страната и чужбина 112 отличия получиха пилотите в различните класове и дисциплини, които взеха участие в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати за отминаващата година. Сред официалните лица бяха Румен Петков

    На тържествена церемония в Парк Хотел „Москва” в София бяха наградени най-добрите БГ състезатели по мотоциклетизъм за 2019 година. Сред много гости от страната и чужбина 112 отличия получиха пилотите в различните класове и дисциплини, които взеха участие в кръговете от Републиканските и BMU Европейски шампионати за отминаващата година.

    Сред официалните лица бяха Румен Петков – председател на Орг.комитет на Гран При България, д-р Волфганг Сръб – почетен президент на Европейския мотоциклетен съюз, Николета Олариу – вицепрезидент на Европейския мотоциклетен съюз, Стелиос Корелис – президент на Гръцката мотоциклетна федерация, Зоран Трайковски- президент на мотоциклетната федерация на Северна Македония и Наргиз Йозген – генерален секретар на Турската мотоциклетна федерация.
     
    „Изпращаме една трудна, но и много успешна година. България има 17 европейски шампиони в различните дисциплини, както и станахме носители на трите най-престижни отборни купи за 2019-а. Това ни прави много горди от постигнатото и благодаря от сърце на всички за усилията, които положиха през годината. Пожелавам на всички здраве и весело посрещане на празниците”, каза Румен Петков – председател на Орг. комитет на Гран При България.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт