728 x 90

Harley-Davidson помогна на GMC за специална серия пикапи

За 2020 година Harley-Davidson реши да изготви специална серия пикапи не с обичайния си партньор от Ford, а с GMC. Резултатът е този трък Sierra с над 60 визуални промени спрямо стандартния модел. Може би най-отчетлив е фактът, че пикапът сега се движи върху 22-цолови джанти, каквито могат да бъдат открити и при специалната серия

За 2020 година Harley-Davidson реши да изготви специална серия пикапи не с обичайния си партньор от Ford, а с GMC. Резултатът е този трък Sierra с над 60 визуални промени спрямо стандартния модел.

Може би най-отчетлив е фактът, че пикапът сега се движи върху 22-цолови джанти, каквито могат да бъдат открити и при специалната серия Ford F-150 създадена с Harley.

По предницата има модификации, вдъхновени от производителя на мотоциклети, а отзад впечатление прави променената изпускателна система.

В кабината място намира специална тапицерия, както и лога Harley-Davidson, които подсказват, че това не е обикновен пикап GMC Sierra.

От серията ще бъдат произведени само 250 бройки, като всяка една от тях ще има цена от $94 995. Гаранцията е три години или 30 000 мили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт