728 x 90

Знаете ли каква кола кара шефът на Bugatti?

Знаете ли каква кола кара шефът на Bugatti?

В автомобилната индустрия като неписано правило стои фактът, че по-голяма част от управителите на големите компании карат автомобили от марката, която ръководят. Но ситуацията е различна при шефовете на екзотичните производители. Пример за това е Щефан Винкелман, който към момента ръководи дейността на Bugatti. В скорошно интервю той признава, че ежедневната му кола е Porsche

В автомобилната индустрия като неписано правило стои фактът, че по-голяма част от управителите на големите компании карат автомобили от марката, която ръководят.

Но ситуацията е различна при шефовете на екзотичните производители. Пример за това е Щефан Винкелман, който към момента ръководи дейността на Bugatti.

В скорошно интервю той признава, че ежедневната му кола е Porsche Panamera Sport Turismo, която кара от близо година. Често му се случва да подкара и някое Audi RS, a – разбира се – новите разработки на Bugatti също не са му чужди.

Интересното е, че Винкелман сменя личната си кола всяка година. Досега почти винаги залага на продукт от голямото портфолио на Volkswagen Group.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт