728 x 90

Най-продаваният Volkswagen за 2019 г. се оказа… наденичка

Най-продаваният Volkswagen за 2019 г. се оказа… наденичка

За поредна година брандът Volkswagen може да се похвали с милионни продажби на автомобили. По-точно, през 2019 година компанията успя да реализира 6.5 милиона автомобили по целия свят, сглобени в над 50 различни завода. Кой бе най-продаваният продукт на компанията? Golf? Beetle? Passat? Далеч не. В интерес на истаината, най-продаваният Volkswagen за изминалите 12 месеца

За поредна година брандът Volkswagen може да се похвали с милионни продажби на автомобили. По-точно, през 2019 година компанията успя да реализира 6.5 милиона автомобили по целия свят, сглобени в над 50 различни завода.

Кой бе най-продаваният продукт на компанията? Golf? Beetle? Passat? Далеч не. В интерес на истаината, най-продаваният Volkswagen за изминалите 12 месеца изобщо няма четири гуми.

Първи в класацията се нарежда продукт с парт номер 199 398 500 – любимата на всички работници на VW наденичка, която фирмата произвежда от десетилетия.

От нея са продадени 6.8 милиона копия, като по-голяма част са реализирани към служителни на самата фирма. Все пак, голяма порция е доставена и на регулярни клиенти.

Т.нар. къривурст е популярна наденица на немския пазар, която се предлага от производителя на автомобили вече над 45 години. И всъщност е най-продаваната стока на марката от години насам.

Вкусният запечен колбас е Made in Germany, тъй като производството му се извършва от 30 работника близо до централата на VW във Волфсбург.

Наденичката започва съществуването си като храна за персонала на Volkswagen, но вече може да бъде намерена в почти всички големи магазини из Германия и е доста известна. Нещо повече, при покупка на чисто нов VW дилърите често подаряват пакет от пет наденички с различни вкусове.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт