728 x 90

Показаха тийзъри от новото поколение Hyundai Creta

Премиерата на новата генерация Hyundai Creta е планирана за 6 февруари по време на автосалона Auto Expo в Делхи. Засега компанията поддържа интригата с тийзъри. Интересът към свежия Hyundai Creta е много голям, тъй като в бъдеще именно този вариант ще се появи на повечето автомобилни пазари. Екстериорът на кросоувъра е получил почти изцяло пресечна

Премиерата на новата генерация Hyundai Creta е планирана за 6 февруари по време на автосалона Auto Expo в Делхи. Засега компанията поддържа интригата с тийзъри.

Интересът към свежия Hyundai Creta е много голям, тъй като в бъдеще именно този вариант ще се появи на повечето автомобилни пазари. Екстериорът на кросоувъра е получил почти изцяло пресечна точка с версията за Китай, където даденият модел се продава като ix25.

Единствените външни разлики са панорамния покрив с люк в топ комплектацията и по-различните джанти и радиаторни решетки. В салона почти всичко е като при "китаеца", но по-детайлно може да бъде сравнено след премиерата.

Основното различие е в двигателите. Ако в Китай предлагата безалтернативен 1,5-литров бензинов "атмосферник" за 115 к.с., то в Индия за кросоувъра обещават турбодизел със същия обем и литров турбиран агрегат. Не по-малко богат е и изборът от трансмисии: шестстепенна "механика", "автомат", "робот" с двоен съединител за седем позиции и вариатор.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт