728 x 90

Още мощност за Ford GT

Производството на суперколата Ford GT ще бъде преустановено през 2022 година, но това не попречи на производителя да подготви малко обновление за машината. Сглобените от тук до края на серията коли ще получат увеличение на мощността с 13 конски сили, като по този начин 3.5-литровия битурбо V6 вече предлага 660 к.с. Може би по-осезаемо при

Производството на суперколата Ford GT ще бъде преустановено през 2022 година, но това не попречи на производителя да подготви малко обновление за машината.

Сглобените от тук до края на серията коли ще получат увеличение на мощността с 13 конски сили, като по този начин 3.5-литровия битурбо V6 вече предлага 660 к.с.

Може би по-осезаемо при шофиране ще бъде наличието на по-висок въртящ момент в по-голям оборотен диапазон. Всичко това е постигнато благодарение на нови по-големи интеркулери, както и модифициран софтуер за управление на двигателя.

Освен това, налични за 2020 моделна година са две нови версии на GT. Едната се фокусира върху предлагането на детайли от карбон, а другата връща в употреба легендарната разветка Gulf Racing.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт