728 x 90

Дебют за новия Hyundai Elantra на 17 март

Hyundai обяви, че ще покаже следващото поколение на модела си Elantra по време на специално събитие в Холивууд. Корейците показаха и първи частични изображения от компактния си седан. От снимките ясно се вижда, че машината ще бъде вдъхновена от актуалния дизайнерски език на Hyundai-KIA, което означава, че можем да очакваме доста агресивно изглеждащ автомобил с

Hyundai обяви, че ще покаже следващото поколение на модела си Elantra по време на специално събитие в Холивууд. Корейците показаха и първи частични изображения от компактния си седан.

От снимките ясно се вижда, че машината ще бъде вдъхновена от актуалния дизайнерски език на Hyundai-KIA, което означава, че можем да очакваме доста агресивно изглеждащ автомобил с остри и ръбести форми.

Кабината пък ще има доста изчистен и минималистичен дизайн с голям централен екран, който се слива с инструментния панел за шофьора.

Що се отнася до моторите, най-вероятното попълнение е новият 1,6-литров бензинов мотор с 123 конски сили, който вече беше включен в двигателната гама на KIA Cerato.

Първо моделът ще се появи в САЩ и Южна Корея като поръчките в двете страни трябва да са факт от началото на септември тази година. 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт