728 x 90

Мъск първо заклейми коронавирус, а после предложи помощ

    Ексцентричният идеолог и директор на Tesla – Илон Мъск – обърна на 180 градуса позицията си спрямо върлуващата глобална епидемия от коронавирус. Първите коментари по темата от страна на Мъск дойдоха в мрежата на Twitter, където той обясни, че паниката е сериозно преувеличена. Актуалното развитие на ситуацията и налагането на различни ограничения в САЩ явно

    Ексцентричният идеолог и директор на Tesla – Илон Мъск – обърна на 180 градуса позицията си спрямо върлуващата глобална епидемия от коронавирус.

    Първите коментари по темата от страна на Мъск дойдоха в мрежата на Twitter, където той обясни, че паниката е сериозно преувеличена.

    Актуалното развитие на ситуацията и налагането на различни ограничения в САЩ явно са накарали Мъск да преосмисли позицията и нареди заводите на Tesla да преминат в ограничено производство, а голяма част от персонала да остане по домовете.

    Нещо повече, той обяви готовност неговата фирма да се заеме с производство на необходимите респираторни уреди, но засега няма нищо конкретно.

    That said, danger of panic still far exceeds danger of corona imo. If we over-allocate medical resources to corona, it will come at expense of treating other illnesses. Track graph at bottom of this page: https://t.co/7nWKjiZyFn

    — Elon Musk (@elonmusk) March 17, 2020

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт