728 x 90

BMW ядоса хората в САЩ с изказване за коронавирус, извини се бързо след това

BMW ядоса хората в САЩ с изказване за коронавирус, извини се бързо след това

Американското подразделение на BMW, и по-точно BMW i дивизията, успя да се забърка в шумен скандал зад Океана през последните няколко часа. Баварците пуснаха съобщение в официалния си канал в Twitter, което разбуни духовете само за минути. От премиум марката решиха да се включат в дебата за върлуващата зараза COVID-19. Използвайки хаштага #FlattenTheCurve, който е

Американското подразделение на BMW, и по-точно BMW i дивизията, успя да се забърка в шумен скандал зад Океана през последните няколко часа. Баварците пуснаха съобщение в официалния си канал в Twitter, което разбуни духовете само за минути.

От премиум марката решиха да се включат в дебата за върлуващата зараза COVID-19. Използвайки хаштага #FlattenTheCurve, който е нещо като международен призив на подкрепа за оставането вкъщи и намаляването на разпространението на коронавирус, от BMW на практика направиха реклама на динамичните възможности на модела си i8.

Негативните реакции заваляха и само няколко часа по-късно оригиналният туит беше свален. На негово място се появи официално извинение, в което се посочва, че трябва да останем единни в борбата си с вируса.

"Извиняваме се. Последният ни туит породи известни раздразнения и вие бяхте прави в критиката си. Нашата основна цел тези дни е да споделяме оптимистично съдържание, което да прави дните ви по-светли. Всички сме заедно в тази битка. Можем да се справим по-добре и ще го направим."

Оригиналният туит бе изтрит, но разполагаме с негова снимка, която можете да откриете под този текст. Извинителното съобщение все още е онлайн и можете да го видите по-долу.

""

We are sorry. Our last Tweet caused some irritation, and you were right in your criticism.

Our main intention these days is to share optimistic and helpful content to brighten up your days. We are all in this together.

We can do better and we will.

— BMW i (@BMWi) March 24, 2020

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт