728 x 90

Направиха петиция в подкрепа на несъществуващ модел на Hyundai

По повод 1 април, Hyundai разпространи снимки на интересен несъществуващ модел. Става дума за Hyundai Palisade N, който представлява спортна версия на продаващия се за момента само в САЩ голям SUV автомобил. В онлайн пространството се появи петиция от фенове, които искат да видят въпросното виртуално возило в производство. Засега петицията са подписали почти 1000

По повод 1 април, Hyundai разпространи снимки на интересен несъществуващ модел. Става дума за Hyundai Palisade N, който представлява спортна версия на продаващия се за момента само в САЩ голям SUV автомобил.

В онлайн пространството се появи петиция от фенове, които искат да видят въпросното виртуално возило в производство. Засега петицията са подписали почти 1000 човека.

На този етап е трудно да се прогнозира каква ще бъде реакцията на производителя, но спокойно можем да предположим, че петицията няма да има пряко влияние върху решенията на топ мениджърите.

Все пак, не е напълно изключено да видим по-спортна версия на Palisade, която да не бъде част от N портфолиото на марката.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт