728 x 90

Продават последния екземпляр Porsche 911 от поколение 991 за благотворителност

Porsche обяви, че ще продаде на търг последният произведен екземпляр от предходното поколение на спортния си модел 911. Генерация 991 ще отиде в историята, подпомагайки борбата с коронавирус. Въпросната кола е от доста рядката модификация Speedster, а парите, похарчени за нея, ще отидат по сметката на организацията United Way Worldwide и нейната инициатива COVID-19 Community Response

Porsche обяви, че ще продаде на търг последният произведен екземпляр от предходното поколение на спортния си модел 911. Генерация 991 ще отиде в историята, подпомагайки борбата с коронавирус.

Въпросната кола е от доста рядката модификация Speedster, а парите, похарчени за нея, ще отидат по сметката на организацията United Way Worldwide и нейната инициатива COVID-19 Community Response and Recovery Fund.

Последната 911-ка от серия 991 е една от под 2000 общо произведени и разполага с атмосферен 4.0-литров двигател 502 к.с. Пренасянето на тягата до колелата става посредством 6-степенна скоростна кутия.

RM Sotheby´s ще домакинства търга онлайн като наддаването стартира днес и ще приключи след точно една седмица. Можете да се включите в наддаването от този линк.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт