728 x 90

Да измиеш и пастираш колата след 15 години употреба (видео)

Редовното почистване на автомобила не е сред любимите занимания на някои шофьори. Най-вероятно такъв е случаят с този 15-годишен Nissan Micra, който доста рядко е получавал грижа за външния си вид. След години експлоатация и много редки измивания, ред е и този градски автомобил да получи пълно преобразяване. 25-минутно видео от YouTube канала Car Cleaning Guru

Редовното почистване на автомобила не е сред любимите занимания на някои шофьори. Най-вероятно такъв е случаят с този 15-годишен Nissan Micra, който доста рядко е получавал грижа за външния си вид.

След години експлоатация и много редки измивания, ред е и този градски автомобил да получи пълно преобразяване. 25-минутно видео от YouTube канала Car Cleaning Guru ни показва целия процес.

Разбира се, в този случай става дума за нещо повече от просто едно измиване. Колата е подробно почистане с гъби, четки и специални препарати, а след това идва и пастиране.

Грижата продължава с основно почистване на фаровете и връщането им към заводски вид. Нанасянето на фин слой вакса пък придава завършен блясък на целия автомобил.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт