728 x 90

Изтекоха първи снимки от обновеното BMW Серия 5!

За никого не е тайна, че BMW подготвя фейслифт на модела си 5-та Серия. Баварците обичат да дават индекса LCI на обновените си коли, като в случая очакваме официално 5-Series LCI в продажба преди края на годината. Не е необходимо да чакаме толкова дълго, за да видим модела. Изтекли снимки от онлайн конфигуратор показват освежената

За никого не е тайна, че BMW подготвя фейслифт на модела си 5-та Серия. Баварците обичат да дават индекса LCI на обновените си коли, като в случая очакваме официално 5-Series LCI в продажба преди края на годината.

Не е необходимо да чакаме толкова дълго, за да видим модела. Изтекли снимки от онлайн конфигуратор показват освежената машина във версия седан.

Видно е, че в предната част са поставени нови фарове, които наподобяват тези в актуалното поколение 3-Series. За радост, бъбрековидните радиаторни решетки изглежда не са по-големи отпреди.

В задната част промените са по-малко, като основно впечатление прави новата графика за стоп светлините. Очаква се официалният дебют на возилото да се състои до няколко седмици.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт