728 x 90

Колко може да вдигне новото BMW 2 Series Gran Coupe M235i? (видео)

BMW 2 Series Gran Coupe M235i – зад това дълго име се крие новият стилен компактен седан на баварската марка. Машината е съвсем нова и към момента точно М235i е най-мощната й версия. На какво е способен автомобилът, когато бъде настъпен докрай? Ново видео от канала AutoTopNL в YouTube ни показва каква е максималната скорост.

BMW 2 Series Gran Coupe M235i – зад това дълго име се крие новият стилен компактен седан на баварската марка. Машината е съвсем нова и към момента точно М235i е най-мощната й версия.

На какво е способен автомобилът, когато бъде настъпен докрай? Ново видео от канала AutoTopNL в YouTube ни показва каква е максималната скорост.

Клипът е заснет на немската магистрала в участък без ограничение на максималната скорост. Най-високата скорост, която колата достига, е 259 километра в час.

Припомняме, че M235i разполага с 2.0-литров турбо бензинов мотор и малко над 300 к.с. Това е най-мощният 4-цилиндров агрегат на BMW в момента. Освен този двигател, на разположение са и други турбо дизели и турбо бензини.

В седана се монтират познатите от по-горните модели на BMW иновативни асистиращи системи. В Европа серийно е предупреждението при напускане на лентата с активно връщане в лентата и предупреждение за опасност от удар и за пешеходци със спирачна функция при градски условия, Асистент за шофиране с предупреждение за смяна на лентата, опасност от удар отзад и предупреждение за напречен трафик, както и иновативният асистент за движение на заден ход.

 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт