728 x 90

Как може да изглежда възроден VW Golf Country

Golf Country беше едно от по-оригиналните решения на Volkswagen през 90-те години на миналия век. В известна степен, повдигнатият хечбек може да се смята дори за предшественик на модерните кросоувъри. След като джипките навлязоха поголовно на пазара, на практика не остана място за Country версия на популярния модел. А освен това, Volkswagen имаше и Alltrack

Golf Country беше едно от по-оригиналните решения на Volkswagen през 90-те години на миналия век. В известна степен, повдигнатият хечбек може да се смята дори за предшественик на модерните кросоувъри.

След като джипките навлязоха поголовно на пазара, на практика не остана място за Country версия на популярния модел. А освен това, Volkswagen имаше и Alltrack версия на модела, който представляваше комби.

Руснаците от Kolesa.ru предлагат с нов рендър идея за възраждане на Golf Country. Естествено, рисунката се базира на актуалното осмо поколение Golf и, всъщност, не изглежда никак зле.

При наличието на T-Cross, T-Roc и задаващия се Nivus, шансовете немската фирма да заложи на нова Country версия на този етап изглеждат минимални.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт