728 x 90

Какво ще кажете за BMW Серия 4 с малка решетка?

Новото поколение BMW 4-Series Coupe беше показано вчера и само за няколко часа успя сериозно да разбуни духовете сред феновете на марката. Причинта е ясна и се знаеше още седмици преди появата на автомобила – огромните радиаторни решетки. Няма как да не си задаваме въпроса – как би изглеждало спортното купе, ако "бъбреците" в предната

Новото поколение BMW 4-Series Coupe беше показано вчера и само за няколко часа успя сериозно да разбуни духовете сред феновете на марката. Причинта е ясна и се знаеше още седмици преди появата на автомобила – огромните радиаторни решетки.

Няма как да не си задаваме въпроса – как би изглеждало спортното купе, ако "бъбреците" в предната част бяха по-малки? Нова порция рендъри от J.B. Cars ни дава отговор.

Трябва да признаем, че огромната решетка определено придава характер на новия модел, но пък пропорциите в този рендър изглеждат някак по-правилни.

Автомобилът прилича на нещо като умалена версия на Серия 8, а това определено не е нещо, от което който и да е модел трябва да се срамува.

Какво е вашето мнение – големи или малки "бъбреци"?

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт