728 x 90

Още снимки от интериора на новия Mercedes S-Class

Още снимки от интериора на новия Mercedes S-Class

Съвременният лукс достига следващото ниво в интериора на новата S-класа. Дизайнерите на Mercedes-Benz са създали приятна атмосфера с лаундж характер, белязан с елегантност, високо качество и лекота. Арматурното табло с новата си архитектура, модерен дизайн и ергономично разположение на дисплея е основна черта в новия модел. С високо качество на возене и ниски нива на

Съвременният лукс достига следващото ниво в интериора на новата S-класа. Дизайнерите на Mercedes-Benz са създали приятна атмосфера с лаундж характер, белязан с елегантност, високо качество и лекота. Арматурното табло с новата си архитектура, модерен дизайн и ергономично разположение на дисплея е основна черта в новия модел. С високо качество на возене и ниски нива на шум, както и с широка гама от програми за енергизиращ комфорт S-класата се грижи за благосъстоянието на своите пътници. Те също така остават в добра форма благодарение на ефективната система за филтриране на въздуха.

S-класата винаги е била място за комфортно пътуване и спокойна работа. С нововъведенията в интериора автомобилът напълно се превръща в убежище между дома и работното място. Усещането за пространство е щедро, като този ефект се допълва от революционния вътрешен дизайн, носещ асоциации с архитектурата и елементи на интериора при яхтите.

Новата S-класа идва и с опцията за автоматично регулиране на седалката и волана. Водачът само трябва да въведете височината си в MBUX, като това може да стане и с гласова команда. Системата изчислява оптималното място за управление за въведената височина и регулира седалката на водача, както и на волана и страничните огледала по подходящ начин.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт