728 x 90

Jaguar E-Pace с фейслифт: Промени отвън и отвътре, както и плъг-ин задвижване

Jaguar E-Pace с фейслифт: Промени отвън и отвътре, както и плъг-ин задвижване

С освежен екстериор, подобрен интериор, най-новата информационно-развлекателна система Pivi Pro, нова архитектура и избор от мощни и ефективни двигатели – включително и Plug-in хибрид вариант (PHEV) – новият Jaguar E-Pace е по-динамичен, свързан, усъвършенстван и ефективен от всякога. Новият двигател P300e PHEV съчетава 1.5-литров трицилиндров бензинов двигател Ingenium с мощност 200 к.с. и електрически мотор

С освежен екстериор, подобрен интериор, най-новата информационно-развлекателна система Pivi Pro, нова архитектура и избор от мощни и ефективни двигатели – включително и Plug-in хибрид вариант (PHEV) – новият Jaguar E-Pace е по-динамичен, свързан, усъвършенстван и ефективен от всякога.

Новият двигател P300e PHEV съчетава 1.5-литров трицилиндров бензинов двигател Ingenium с мощност 200 к.с. и електрически мотор с мощност 109 к.с. В изцяло електрически режим могат да бъдат изминати 65 км., а комбинираните вредни емисии на CO2 са 32 г/км и с разход на гориво от 1,4 л/100 км.

Компактният електрически мотор се захранва от 15kWh литиево-йонна батерия, разположена под пода на багажника. Когато е напълно зареден, автомобилът разполага с изцяло електрически пробег до 65 км., което превръща новия E-Pace PHEV в идеален за ежедневните пътувания до офиса и обратно в EV режим без да се изисква презареждане. 

Двигателната гама включва следните мотори:

Дизел

– 163 к.с. 2.0-литров четирицилиндров турбо MHEV, деветстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

– 204 к.с. 2.0-литров четирицилиндров турбо MHEV, деветстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

Бензин

– 160 к.с. 1,5-литров трицилиндров турбо MHEV, осемстепенна автоматична скоростна кутия, FWD

– 200 к.с. 2.0-литров четирицилиндров турбо MHEV, деветстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

– 249 к.с. 2.0-литров четирицилиндров турбо MHEV, деветстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

– 300 к.с. 2.0-литров четирицилиндров турбо MHEV, деветстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

– 309 к.с. 1,5-литров трицилиндров турбо PHEV, осемстепенна автоматична скоростна кутия, AWD

Вътре в автомобила клиентите се възползват от най-новата информационно-развлекателна система Pivi Pro, която осигурява интуитивен контрол на системите в автомобила с опростени менюта и подобрена свързаност, включително актуализации на софтуера по въздуха (SOTA).

Подобренията на екстериора придават на компактния SUV на Jaguar по-категорична стойка и луксозен външен вид. Новият дизайн на решетка с диамантени детайли е повлиян от логото на Jaguar и се отличава с покритие в цвят Noble Chrome.

Изцяло новите LED фарове разполагат с характерни дневни светлини (DRL), които се предлагат опционално и пикселизирани, осигуряващи повишена резолюция и яркост. Системата Adaptive Driving Beam оценява пътя напред и автоматично адаптира дългите светлини, като избира различни LED сегменти, за да оптимизира видимостта и да намали отблясъците, без да разсейва останалите водачи.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт