728 x 90

Aznom Palladium ще бъде супер лимузина за всякакви терени

Италианската компания Aznom Automotive със сигурност не е сред известните в автомобилната индустрия. Но от фирмата се готвят буквално да пренаредят картите с модела си Palladium. Концепцията е доста нетрадиционна. Става въпрос за 6-метрова лимузина, която ще бъде способна да се движи по всякакъв терен, като това включва и относително тежък офроуд. Височината на кабината ще

Италианската компания Aznom Automotive със сигурност не е сред известните в автомобилната индустрия. Но от фирмата се готвят буквално да пренаредят картите с модела си Palladium.

Концепцията е доста нетрадиционна. Става въпрос за 6-метрова лимузина, която ще бъде способна да се движи по всякакъв терен, като това включва и относително тежък офроуд.

Височината на кабината ще бъде около два метра. Тези внушителни размери нареждат машината почти на равно с актуалния пикап Ford F-150.

Дизайнът на машината ще бъде вдъхновен от колите през 30-те години, а първите предварителни изображения вече ни загатват какво да очакваме.

Какво ще бъде задвижавнето? Каква ще бъде цената? На всички тези въпроси ще бъде отговорено в последната седмица на октомври по време на Milano Monza Open Air Motor Show в Милано.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт