728 x 90

Mitsubishi обнови Eclipse Cross и му даде нова хибридна система

Mitsubishi току-що показа сериозно обновения си Eclipse Cross, който ще влезе в продажба първо на пазарите в Австралия, Нова Зеландия и Япония, а скоро след това в Европа и САЩ. Визуално, машината запазва голяма част от основните си характеристики, но все пак в предната част откриваме известни изменения. Отзад формата на багажната врата и прозорците

Mitsubishi току-що показа сериозно обновения си Eclipse Cross, който ще влезе в продажба първо на пазарите в Австралия, Нова Зеландия и Япония, а скоро след това в Европа и САЩ.

Визуално, машината запазва голяма част от основните си характеристики, но все пак в предната част откриваме известни изменения.

Отзад формата на багажната врата и прозорците в нея са променени, не само с цел визуално подобрение, но с идеята за по-добра видимост назад от шофьорското място.

Може би най-важната новина около обновения кросоувър е наличието на плъг-ин хибридна система, която е идентична с тази при Outlander PHEV. 

Системтата използва 2.4-литров бензинов мотор, който се подпомага от два електромотора за 4х4 задвижване. Засега не са съобщени точните характеристики на задвижването.

В зависимост от пазара, Eclipse Cross ще се предлага и с 1.5-литров бензинов турбо мотор, а в историята най-вероятно остава 2.2-литровият дизел.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт