728 x 90

Протести заради цената на горивото в неделя

На 27 март, неделя, София ще бъде блокирана от протестните действия на шофьори, недоволни от високите цени на горивата у нас. За ваше улеснение ви предлагаме списък с местата, където ще бъде парализирано движението. Още информация за протестите в столицата и останалите големи градове може да видите и тук: gorivo.net/gradove/ График на протестиращите в София:

На 27 март, неделя, София ще бъде блокирана от протестните действия на шофьори, недоволни от високите цени на горивата у нас. За ваше улеснение ви предлагаме списък с местата, където ще бъде парализирано движението. Още информация за протестите в столицата и останалите големи градове може да видите и тук: gorivo.net/gradove/


График на протестиращите в София:

Група 1 – от 12:00 до 12:40 среща на паркинга на "МЕТРО" на бул. Цариградско шосе срещу "Експо центъра". В 12:40 тръгване към детелината на магистрала "Тракия". 13 часа блокада на магистрала "Тракия".

Група 2 – от 12:00 до 12:40 среща на бул. "Ботевградско шосе", като първите коли спират преди бул. "Владимир Вазов" (преди тунела). В 12:40 тръгване към детелината за магистрала "Хемус". 13 часа блокада на магистрала "Хемус".

Група 3 – от 12:00 до 12:40 среща на паркинга на "МЕТРО" Люлин. В 12:50 тръгване към кръстовището на бул. "Сливница" и "Околовръстен път". 13 часа блокада на кръстовището бул. "Сливница" и "Околовръстен път".

Група 4 – от 12:00 до 12:40 среща на "Околовръстното шосе", преди светофара с бул. "Братя Бъкстон". В 12:40 тръгване към кръстовището на "Околовръстен път" и бул. "Цар Борис ІІІ". 13 часа 13 часа блокада на кръстовището .

Група 5- събиране на езерото "Ариана" и в 13:00 блокиране на "Орлов мост".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт