728 x 90

Hyundai Accent стана Спайдърмен (видео)

Филмче и за създаването на уникалната 3D прожекция   Южнокорейският производител Hyundai стартира нова агресивна рекламна кампания за новото поколение Accent. На видеоклиповете, създадени под мотото "ново мислене. нови възможности", колата е качена на стената и се придвижва по нея като героя от комиксите Спайдърмен. Дизайнът на 2012 Hyundai Accent е създаден в съответствие с

Филмче и за създаването на уникалната 3D прожекция

 

Южнокорейският производител Hyundai стартира нова агресивна рекламна кампания за новото поколение Accent. На видеоклиповете, създадени под мотото "ново мислене. нови възможности", колата е качена на стената и се придвижва по нея като героя от комиксите Спайдърмен.
Дизайнът на 2012 Hyundai Accent е създаден в съответствие с концепцията "fluidic sculpture" ("флуидна структура – преминаващ през"), която е заложена в основата на всички последни модели на южнокорейската марка. Затова във външността на Accent може да се открият с лекота черти от седаните Sonata, Elantra и Grandeur. Габаритната дължина на модела е 4370 мм, а колесната база е равна на 2570 мм. На северноамериканския пазар хечбекът 2012 Hyundai Accent ще се комплектова с 4-цилиндров бензинов двигател с технологията за директно впръскване на гориво. Двигателят развива 138 к.с. и 166 Нм въртящ момент при 4700 об/мин. Средният разход на гориво в градски условия не превишава 6,4 л, а на шосетата – 4,7 л. Новият Accent може да се поръча или с механична скоростна кутия, или с шестепенна автоматична трансмисия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт