728 x 90

Мелбърн 2011: Mazda BT-50 Freestyle Cab

    Кабината "свободен стил" – Freestyle Cab, версия на пикапа Mazda BT-50, ще направи световния си дебют на 1 юли на предстоящото AIMS (Australian International Motor Show) в Мелбърн. Дебютът на пикапа се състоя преди година, отново в Австралия – тогава обаче версията беше с врати, които се отварят, както при традиционните автомобили. Сегашната Mazda BT-50

    Кабината "свободен стил" – Freestyle Cab, версия на пикапа Mazda BT-50, ще направи световния си дебют на 1 юли на предстоящото AIMS (Australian International Motor Show) в Мелбърн. Дебютът на пикапа се състоя преди година, отново в Австралия – тогава обаче версията беше с врати, които се отварят, както при традиционните автомобили. Сегашната Mazda BT-50 Freestyle Cab притежава конструкция, при която задните врати се отварят срещу вятъра – решение, което обезпечава по-лесен достъп към салона. Освен това, в пикапа няма средни колони и благодарение на това ширината на вратния просвет е увеличена до 1408 мм.
    Специалистите от Mazda са се погрижили за комфорта на пътниците, седящи отзад – дъното на седалката е с 50 мм по-дълго в сравнение с предишния модел. А височината на гърба се е увеличина със 128 мм. Освен това, задните седалки може лесно да се махната от салона, за да се увеличи неговата вместимост. Обемът на товарния отсек на Mazda BT-50 Freestyle Cab се е увеличил с 266 л до 1453 литра.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт