728 x 90

Първи поглед: Новата С-класа на Mercedes

Немското издание на Auto Motor und Sport пусна първа графика на бъдещото поколение на С-класата на Mercedes. Следващият вариант на основния конкурент на трета серия на BMW се очаква да излезе на пазара догодина. Новият C-Class ще има увеличена колесна база, далеч по-мускулест вид от сегашния вариант, по-просторен салон и всевъзможни електронни джаджи и помощници

Немското издание на Auto Motor und Sport пусна първа графика на бъдещото поколение на С-класата на Mercedes. Следващият вариант на основния конкурент на трета серия на BMW се очаква да излезе на пазара догодина. Новият C-Class ще има увеличена колесна база, далеч по-мускулест вид от сегашния вариант, по-просторен салон и всевъзможни електронни джаджи и помощници за шофьора. най-масовиат мерцедес ще разполага още със система за нощно виждане, автоматична програма за парикране, система за предупреждаване от катастрофа и последвало екстремно спиране от страна на компютъра в автомобила. 
Най-вероятно новата С-класа ще бъде пусната и във вариант plug-in хибрид т.е. това ще е първият масов мерцедес, който ще се зарежда от контакта.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт