728 x 90

Обновиха китайския клонинг на Porsche Cayenne

Hawtai Automotive публикува снимки на фейслифта на всъдехода B35. Дизайнът на джипа напомня на предното поколение Porsche Cayenne с решетка на радиатора от Bentley. Премиерата на обновения модел, който излезе на пазара преди две години, ще бъде в края на април на салона в Пекин. Китайският клонинг на кайен има модернизирани фарове и друга радиаторна

Hawtai Automotive публикува снимки на фейслифта на всъдехода B35. Дизайнът на джипа напомня на предното поколение Porsche Cayenne с решетка на радиатора от Bentley. Премиерата на обновения модел, който излезе на пазара преди две години, ще бъде в края на април на салона в Пекин.
Китайският клонинг на кайен има модернизирани фарове и друга радиаторна решетка, на която се е появило логото на Hawtai. Салонът е от кожа и дърво, а базовата версия разполага с 6 въздушни възглавници, стабилизираща система, навигация, подгряване на седалките и парктроник.
Hawtai B35 е направен на лицензионна платформа на Hyundai Santa Fe от предишното поколение и се предлага с 1,8-литров бензинов турбо мотор с мощност 164 коня. Този двигател е сглобен на базата на агрегата на  Rover 200 от далечната 1988 година. Китайското порше разполага и с 2-литров атмосферен мотор със 150 коня. На разположение са ръчна и вариаторна скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт