728 x 90

Латвийци предлагат най-скъпата бронирана машина в света

Екзотичната латвийска компания Dartz Prombron ще пусне в продажба 10 бройки от "най-скъпата бронирана кола в света" срещу 750 000 долара. Това е моделът Gold Aladeen Edition, който заедно с Саша Барън Коен е главен герой в новата комедия "Диктаторът". Огромният джип е с позлатена каросерия и има стъкла с дебелина 7,6 сантиметра. Dartz Gold

Екзотичната латвийска компания Dartz Prombron ще пусне в продажба 10 бройки от "най-скъпата бронирана кола в света" срещу 750 000 долара. Това е моделът Gold Aladeen Edition, който заедно с Саша Барън Коен е главен герой в новата комедия "Диктаторът".
Огромният джип е с позлатена каросерия и има стъкла с дебелина 7,6 сантиметра. Dartz Gold Aladeen Edition е способен да издържи взрив от граната или мащабна атака с автомат "Калашников". В салона на всъдехода има украса от редки дървесни видове, както и минибар с хладилник специално за шампанско.

P.S. от редактора: Ръчните кожени кресла предлагат вибромасаж, а на просторния заден "диван" могат да се поместят без проблеми "6 отвлечени крехки актриси".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт