728 x 90

Chevy Camaro тръгна от 76 258 лева

Изцяло новият Chevrolet Camaro е една икона, пресътворена за модерните времена. Със своята авангардна стилистика и технологии, той е спортният автомобил на 21 век. Вижте го, чуйте го, почувствайте го и ще разберете как той въплъщава целия дух, страстта и силата на легендата Camaro. Вашето решение се състои само в това да изберете купе…или кабриолет.Новият

Изцяло новият Chevrolet Camaro е една икона, пресътворена за модерните времена. Със своята авангардна стилистика и технологии, той е спортният автомобил на 21 век. Вижте го, чуйте го, почувствайте го и ще разберете как той въплъщава целия дух, страстта и силата на легендата Camaro. Вашето решение се състои само в това да изберете купе…или кабриолет.
Новият Camaro символизира мощта. 6.2 литровият му V8 двигател е звяр, който отприщва една спираща дъха динамика. Но силата е нищо без контрол, затова Camaro е оборудван със система за изключване на част от цилиндрите, и се предлага по избор с 6-степенна механична или автоматична трансмисия, плюс системи за контрол които ви позволяват без усилия да озаптите цялата тази мощ.
Новият Camaro е създаден, за да привлича погледите. Неговите изчистени и изострени форми и скулптурираните повърхнини създават неповторимата красота на мощта, и присъствие, което няма как да остане незабелязано. Също толкова впечатляващ е и интериорът. От спортните седалки, здраво прихванали тялото, и разсеяната светлина в панелите на вратите до Head-Up дисплея (HUD), който проектира данни са скоростта, оборотите, и дори аудио информация, върху предното стъкло с ясна ледено синя графика – навсякъде ще откриете прецизност и внимание към всеки детайл.
Можете да откриете Camaro ексклузивно в два дилъра на Chevrolet: Дженеръс Ауто и София Ауто. Цените на Camaro стартират от 76 258 лв. с ДДС.

 

Chevrolet Camaro – електронна брошура(.PDF)

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт