728 x 90

Cascada – новият кабриолет на Opel

    Производителят твърди, че колата няма да бъде показана на Автосалон Париж 2012 Вече официално: името на новия кабриолет на Opel е Cascada. Думата, която е испанска и означава водопад, завършва традиционно за Opel с “a”. Моделът съчетава ритмичната, елегантна динамика на потока, с красотата свежестта и чистото удоволствие от шофирането под открито небе. Изпълнените със

    Производителят твърди, че колата няма да бъде показана на Автосалон Париж 2012

    Вече официално: името на новия кабриолет на Opel е Cascada. Думата, която е испанска и означава водопад, завършва традиционно за Opel с “a”. Моделът съчетава ритмичната, елегантна динамика на потока, с красотата свежестта и чистото удоволствие от шофирането под открито небе. Изпълнените със сила, скулптурирани форми на новия Opel Cascada с красиво балансирани пропорции и издължен силует имат класическо и стилно излъчване. Висококачественият мек покрив подчертава елегантността и финеса. Тя е насочена към клиенти с изтънчен вкус и високи очаквания. Това са тези, които се наслаждават на движението под открито небе със свален гюрук.
    С обтекаемите си форми и дължина от 4.70 метра, новият четириместен открит модел на Opel се намесва в конкурентната борба в сегмента на кабриолетите от среден клас. В този смисъл Cascada е по-близо по дух до престижните и класически кабриолети на Opel от петдесетте  и шейсетте години, като Kapitän и Rekord, отколкото до компактните кабриолети от последните две десетилетия. Множество технологии от най-високо ниво подчертават изключителния  производствен стандарт на новия Opel Cascada. При натискане на бутон, висококачественият покрив от специална материя може да бъде отворен бързо и плавно дори при движение на автомобила със скорост до 50 км/ч.
    Cascada е третото ново име на модел на Opel представяно през тази година, след Mokka и ADAM. Това е доказателство, че марката разширява и развива продуктовата си гама допълнително, навлизайки в три нови автомобилни сегмента в рамките само на няколко месеца – субкомпактен SUV (Sports Utility Vehicle), модерен малък градски автомобил и елегантен кабриолет от среден клас. Продажбите на новият Opel Cascada започват в началото на 2013 година. Противно на широкоразпространените спекулации, той няма да бъде показан на парижкото автомобилно изложение “Mondial de l´Automobile”. В Париж своята световна премиера ще отбележи новият Opel ADAM.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт