728 x 90

Ford Ranger печели наградата "Международен пикап на 2013-а"

Новият Ford Ranger спечели наградата "Международен пикап на 2013 година“. Журито хвали характеристиките му на и извън пътя, силната му гама двигатели, товарните възможности, способността за теглене (на ремарке), както и безопасността му. Всички членове на конкурса са поставили новия Ranger на първо мястоНаградата "Международен пикап на 2013 г." идва след наградите "Международен ван на

Новият Ford Ranger спечели наградата "Международен пикап на 2013 година“. Журито хвали характеристиките му на и извън пътя, силната му гама двигатели, товарните възможности, способността за теглене (на ремарке), както и безопасността му. Всички членове на конкурса са поставили новия Ranger на първо място
Наградата "Международен пикап на 2013 г." идва след наградите "Международен ван на 2013 г." за новия Transit Custom и "Световен двигател на 2012 г." за 1,0-литровия бензинов EcoBoost мотор.
Ranger спечели отличиетослед обстойно тестване на пистата Милбрук в Бедфордшир, Англия, след което бе награден с 47 точки – повече от общия резултат на втория и третия – Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok.
Новият Ranger се предлага в три версии на кабината – единична, удължена и двойна – които са сред най-просторните в сегмента. Предлага се с избор от два мощни и икономични Duratorq TDCi дизелови двигатели и с възможност на задвижване 4х2 и 4х4. Проектиран изцяло наново, Ranger осигурява повече товарно пространство, водеща в класа способност за теглене (на ремарке), иновативни нови технологии за комфорт и в помощ на водача. Това е първият в света пикап с максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP.
Ford Ranger е в продажба във всички основни пазари в Европа, включително и в България.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт