728 x 90

Щракнаха новия Porsche Cayman

Във форума VWVortex бяха поместени снимки на новия Porsche Cayman. Спортната кола е щракната на един от терминалите на летището в американския град Атланта. Световната премиера на това порше ще се състои на изложението в Лос Анджелис, което открива врати на 28 ноември.Автомобилът ще разчита на същите двигатели като на новото поколение Boxster. Това са

Във форума VWVortex бяха поместени снимки на новия Porsche Cayman. Спортната кола е щракната на един от терминалите на летището в американския град Атланта. Световната премиера на това порше ще се състои на изложението в Лос Анджелис, което открива врати на 28 ноември.
Автомобилът ще разчита на същите двигатели като на новото поколение Boxster. Това са 2,7- и 3,4-литрови 6-цилиндрови мотори с мощност 265 и 315 коня. Трансмисите са 6-степенна механична, както и седем диапазонна селективна автоматична PDK с две сцепления. Porsche Cayman ще има и механично блокиране на диферинциала, както и ще разчита на системата Porsche Torque Vectoring (PTV), която позволява да се намали презавиването в остри завои.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт