728 x 90

"Еуратек“ отпразнува 20 г. като официален вносител на "Шкода" у нас

Компания „Еуратек“ отпразнува своя 20-годишен юбилей с бляскаво тържество. Фирмата отбеляза 20 години от своето създаване и 20 години успешно партньорство с чешкия автомобилопроизводител „Шкода Ауто“. През годините „Еуратек“ реализира на българския пазар над 30 000 нови автомобила „Шкода“, като направи марката една от най-популярните. За този период с приза „Автомобил на годината“ бяха отличени моделите

Компания „Еуратек“ отпразнува своя 20-годишен юбилей с бляскаво тържество. Фирмата отбеляза 20 години от своето създаване и 20 години успешно партньорство с чешкия автомобилопроизводител „Шкода Ауто“. През годините „Еуратек“ реализира на българския пазар над 30 000 нови автомобила „Шкода“, като направи марката една от най-популярните. За този период с приза „Автомобил на годината“ бяха отличени моделите на Skoda – „Октавия“, „Румстър“, „Супърб“ и „Йети“.
По случай голямото събитие от музея на „Шкода“ в Млада Болеслав пристигна лъскав черен „Рапид“ от 1934 г. Най-новото попълнение в моделната гама на завода носи новия дизайнерски стил на марката и е вторият модел след „Ситигоу“, който следва моделната офанзива на компанията, наложена още миналата година.
От Шкода Ауто използваха повода, за да отличат с благодарствена грамота и юбилеен медал големия рали шампион Димитър Илиев, който за втора поредна година спечели шампионската титла на България с „Шкода Фабия Супер 2000“. „Еуратек“ е един от спонсорите на отбора на Димитър Илиев. Официално бе връчен и автомобила на "Мис България 2012" – новата Skoda Citigo. За настроението на гости и домакини се погрижиха трупата на Нешка Робева, тримата български тенори Александър, Илиян и Кирил, както и Вики Терзийска, която се появи на сцената непосредствено след официалния български дебют на Skoda Rapid – поредният чешки кандидат за Автомобил на България.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт