728 x 90

SsangYong с миниван за цял футболен отбор (+видео)

Компанията от Южна Корея SsangYong представи приемника на минивана Rodius. В родината си функционалното возило, което спокойно може да превози титулярната единайсеторка на един футболен отбор, ще се нарича Korando Turismo, а за други пазари ще получи името Stavic. В разработката на 11-местния модел производителят е вложил 160-170 милиона щатски долара.Минибусчето има четири реда седалки,

Компанията от Южна Корея SsangYong представи приемника на минивана Rodius. В родината си функционалното возило, което спокойно може да превози титулярната единайсеторка на един футболен отбор, ще се нарича Korando Turismo, а за други пазари ще получи името Stavic. В разработката на 11-местния модел производителят е вложил 160-170 милиона щатски долара.
Минибусчето има четири реда седалки, които имат възможност да се разположат по такъв начин, че да се получат 7, 9 или 11 места. Гъвкавостта на колата позволява образуването на три просторни позиции за спане, както и обширен товарен отсек при сгъване на различен брой седалки, като максимумът е достигане на 3240 литра полезен товарен обем. Освен това, седалките на втори и трети ред може да се използват и като табуретки. Предвидено е и изпълнение с постоянно задвижване на двете оси. Ssang Yong Stavic/Korando Turismo е с начална цена около $23 хиляди и ще се предлага с двулитров дизел (149 к.с., монтиран и на кросоувъра Actyon), както и 5-диапазонен "робот" от Mercedes-Benz. Ще има версия и с 3,2-литров шестцилиндров бензинов агрегат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт