728 x 90

Вече поръчват на "сляпо" Ferrari 458 Monte Carlo (+видео)

Ferrari започна приемането на поръчки за наточената модификация на супер колата  458 Italia. Автомобилът, който ще се казва Monte Carlo, още не е представен официално. Това ще стане през септември по време на автосалона във Франкфурт. Няма никакви технически подробности за новото ферари монте карло. На клиентите на италианската марка колата ще бъде представена на

Ferrari започна приемането на поръчки за наточената модификация на супер колата  458 Italia. Автомобилът, който ще се казва Monte Carlo, още не е представен официално. Това ще стане през септември по време на автосалона във Франкфурт. Няма никакви технически подробности за новото ферари монте карло. На клиентите на италианската марка колата ще бъде представена на специлни закрити презентации. Първите бройки Ferrari 458 Monte Carlo ще може да се видят по пътищата в началото на следващата година.
Стандартната версия на купето е с 4,5-литров V8 двигател с мощност 570 к.с. и 540 Нм въртящ момент. От място до 100 км/ч ферарито ускорява за 3,4 секунди, а максималната скорост е 320 км/ч. Най-вероятно Ferrari 458 Monte Carlo ще разполага със същия, но форсиран мотор и с мощност 620 коня.

Снимка: InfoMotori

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт